Džiaugiamės puikiu bendradarbiavimu su Marijampolės krašto ir Prezidento Kazio Griniaus muziejumi, kuriame per pastaruosius du mėnesius net penkis kartus teikėme  renginių dalyvių maitinimo ir aptarnavimo paslaugas. Drauge su profesoriumi Rimvydu Laužiku tobulinomės atkurdami tarpukario Lietuvos kulinarinius ir konditerinius gaminius, tad už šį darbą nuoširdžiai dėkojame Marijampolės PRC valgyklos vedėjai Linai Zubrickienei, profesijos mokytoja Irmai Pauliukonienei, virėja Daivai Senkuvienei. Renginių dalyviai patiekalus skanavo Marijampolės miesto dienų metu – „Arbatėlės pas Bulotas“, „trijų paskaitų cikle „XX a. pirmosios pusės Lietuvos politinis ir teisinis kontekstas“, Juozo Lukšos Daumanto 100-osioms  gimimo metinėms skirtame renginyje. Už šiltą ir kūrybišką renginių dalyvių aptarnavimą tariame ačiū profesijos mokytojams – Eglei Kalinauskienei, Raimondai Čelkienei, Erlandui Skėriui bei šaunioms būsimoms padavėjoms – barmenėms. Gaila tik vieno –  fotografijų neparagausi!

Fotografas Egidijus Bičkus

Pranešimą parengė metodininkė Lina Bankauskaitė -Šleinotienė